La teva solidaritat té premi

Comprova el premi

Descobreix el teu viatge!

T'ensenyem tots els racons de la Camper!

Recompensa Solidària #YoMeCorono

Aquesta Camper i totes les experiències que vulguis viure-hi poden ser teves fent un donatiu per a la nostra recerca. Avui, la teva solidaritat té recompensa!

Portem més d’un any fent aquest camí gràcies a la teva ajuda i, tot i que encara queda molt per fer, des #YoMeCorono volem premiar la teva solidaritat. Volem agrair i compensar les persones que tenen clar que només la ciència ens salvarà de la situació tan greu que vivim a nivell mundial. I que només evitarem una altra crisi humanitària si seguim avançant en la recerca científica. Així que totes les persones que facin el seu donatiu fins al 23 d’octubre a la nit, entraran de forma gratuïta al SORTEIG de la Camper. El sorteig es realitzarà davant de notari i en directe el proper 24 d’octubre al Saló del Caravaning, i es podrà seguir en directe i per streaming a través del IG de @yomecorono el mateix 24 d’octubre a les 12h. Podràs fer tots els donatius que desitgis i seguir participant. Amb aquest gest estaràs contribuint a la lluita contra la COVID-19, que no s’ha acabat i necessita més que mai el teu suport.

Camper Mercedes 407D

Aquesta Camper ha estat restaurada i completament reformada per circular amb la llibertat que tant hem anhelat aquest últim any i mig. Aquí podràs cuinar, dormir, fer servir la seva tablet incorporada amb Spotify, internet, etc .., dutxar-te i somiar amb tots els destins que vulguis visitar. Tots els camins i tots els viatges són possibles dins d’aquesta espaiosa Camper Van que disposa de tots els serveis possibles. Tots ells estan per estrenar! Gràcies a l’ajuda dels nostres patrocinadors hem creat la casa mòbil més bonica i adaptada de tots els temps. Amb la passió i rebel·lia dels anys 80 i la joventut i força de segle XXI. Si encara no has fet el teu donatiu, no esperis més!

T’ensenyem la Camper per dins!

Descobreix com es va fer!

Agraïments personals

Anna Alsina, Jan Andreu, Albert Antonijoan, Marta Bach, Santi Balada, Jordi Barceló, Mar Barri, Iván Baz, Luís Martín, Gerard Batchilleria, Sergi Berta, Marion Biosca, Jordi Cadena, Sergi Costa, Ramon Clapers, Amparo Cuadrado, Gerard Espinosa, Javi González, Alex Huesa, Marta Fruns, Carles Laporta, Toni Làzaro, Marcos Lozano, Jose Martínez, Jose Mesones, Josep Maria Miret, Jose Manuel Martínez, Oriol Méndez, Carles Monjonell, Dani Monjonell, Francisco Manuel Palacios, Jose Payan, Cristina Planas, Miquel Puig, Jose Maria Romero, Carles Tejedor, Laura Tomàs, Xavier Torras, Sussanna Torrecilla, Sebastián Torres, Cristian Torres, Joan Tuñi, Víctor Santacreu, Nita Solla, Dror Shavit i Lluís Xicola.